het voortraject  
 

 

Het begint doorgaans met een telefoontje of een e-mail. Vrij snel wordt een optiedatum geprikt. Je kunt hiermee niet vroeg genoeg zijn. Zo'n optiedatum verplicht overigens tot niets, je zit nergens aan vast. Als je reeds een keuze uit ons aanbod hebt kunnen maken, dan kan deze keuze gelijk worden doorgegeven.

Als de projectkeuze gemaakt is, sturen wij je per e-mail allerlei bestanden: zoals bijvoorbeeld de projectopzet, tekst, lesbrieven, muziekjes, schminkvoorbeelden en natuurlijk de projectopzet. De contactpersoon verdeelt deze bestanden onder de collega's.

Ook sturen wij een intakeformulier op. De contactpersoon vult dit in (naam, adres, indeling van de groepen en dergelijke) en stuurt het vervolgens per e-mail weer terug naar Spring.

Aan de hand van dit ingevulde intakeformulier maken wij een offerte en zonodig een aangepast rooster. In dit rooster is te zien wanneer de groepen repeteren en andere aktiviteiten zoals verkleden en schminken gepland zijn. Dit rooster wordt altijd vooraf naar de contactpersoon opgestuurd.
Andere roostertijden zijn mogelijk. Bijvoorbeeld de voorstelling om 18.00 uur, zodat álle werkende ouders kunnen komen kijken.

voorbeeld rooster
dagproject basisonderwijs

 

voorbeeld rooster
workshop voortgezet onderwijs

voorbeeld intakeformulier
dagproject basisonderwijs

voorbeeld intakeformulier
workshop voortgezet onderwijs